Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua paremmin. Paina "Hyväksyn" jos hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn En hyväksy

Finndeco liukuovet ja
säilytysjärjestelmät - Meille
jokainen toimitus on ainutlaatuinen

ammattitaitoinen
suunnittelu auttaa
täydentämään kotisi
tilat

Käytä suunnitteluohjelmaamme ja ota sen jälkeen yhteyttä jälleenmyyjämme ammattitaitoiseen kalustesuunnittelijaan. Saat hyviä vinkkejä ja suunnitteluapua joka varmistaa että saat kotiisi toimivan mittatilauskaapin.

Tutustu mallistoomme »

Tilanjako liukuovet

Tilanjakoliukuovet ovat helpoin tapa jakaa huonetila ja saada tila parhaiten käyttöön. Alumiinikehäinen tilanjakoliukuovemme auttaa luomaan tilan jota voi muokata helposti tilankäyttötarpeiden mukaan.

Symmetriset profiilit ja molemmin puolin samalaiset pinnat sekä piilossa olevat mekanismit takaavat upean ulkonäön ja toiminnan.

Järjestelmä sopii sekä seinä- että kattokiinnitykseen tai voit asentaa oven myös seinän sisään liukuvaksi. Kysy mitoitusapua jälleenmyyjältämme..

Alumiinia vai terästä?

Profiilivalikoimastamme löytyy sekä teräs- että alumiiniprofiileja.

Edullisista mutta laadukkaista teräsprofiileista löytyy lukuisia eri puukuoseja sekä maalattuja sävyjä. Erittäin korkealaatuisten alumiiniprofiilien muodot ja värit sopivat niin perinteiseen kuin modernimpaan ilmeeseen.

Tilanjakoliukuovet valmistetaan aina alumiiniprofiilista. Liukuovihidastimilla saat lisää käyttömukavuutta.

Tuoteluettelo

Tai laita meille viestiä,
otamme yhteyttä

jälleenmyyjämme löydät tästä linkistä

Finndeco
Paavontie 2 B
82200 HAMMASLAHTI
LY 2125948-8

haluat tietää enemmän?

rekisteröidy uutiskirjeen tilaajaksi